Webb

Webbplatser & e-handel

Besöksanpassad webb

Chrome, Firefox, Safari, Explorer, Edge… det finns idag mängder av webbläsare och otaliga versioner av dessa som visar webbplatser på olika sätt. Dessutom surfas webben på allt från datorer och surfplattor till mobiler och smarta klockor. Att anpassa webbplatsen så att besökarens upplevelse blir den du önskar, oavsett webbläsare, är därför av största vikt.

Vi bygger våra webbplatser i responsiv design som tillåter layouten att förändras beroende på skärmstorlek och skärmupplösning – vi kallar det besöksanpassad webb. Testa hur det fungerar genom att dra ihop webbläsarens fönster. Vill du veta mer? Kontakta oss – vi skapar det du drömmer om!

E-handel

E-handel anpassad för dig

Att handla på nätet ska vara smidigt och gå snabbt. En webshop måste därför vara anpassad efter sin målgrupp och leverera allt som besökaren förväntar sig… och lite till. För dig som driver shoppen är det viktigt att e-handel inte innebär en tung administrativ börda. Allt ska fungera och vara lätt att hantera – oavsett kunskapsnivå när det gäller IT och datorer.

Vi skapar våra shoppar från grunden med fokus på din verksamhet och dina kunder. Vi tror att en framgångsrik shop bygger på genomtänkta idéer och strategier om hur just din verksamhet kan bli ett vinnande koncept på nätet. Kontakta oss redan idag om du funderar på att börja med e-handel.

Det är ett sant nöje att samarbeta med dig och att använda shoppen. Den är enkel och lätt att förstå, även för mig som inte är datorkunnig. Samtidigt är shoppen proffsig, enkel och kul för kunden att handla i. Läste nyss hur viktigt det är att webbplatser känns enkla, roliga och färgglada – min shop har allt. Jag är supernöjd!”Carola Richardson, Fotspecialisten.nu

Egen marknadsavdelning
Har du svårt att hinna med att uppdatera din webbplats? Låt oss hålla liv i den åt dig. Vi erbjuder dig möjligheten att ha en webbredaktör som hjälper dig vid behov. När informationen ska publiceras skickar du materialet och vi anpassar allt för din webbplats. Driver du e-handel hjälper vi dig att skapa attraktivt och säljande innehåll. Det är som att ha en egen marknadsavdelning!

Du behöver aldrig oroa dig för dryga kostnader, du betalar endast för de timmar du faktiskt utnyttjar tjänsten. Vi är flexibla och kan erbjuda ett upplägg anpassat för dig och din verksamhet, oavsett antalet timmar.

Nyfiken? Kontakta oss idag så berättar vi mer!

Optimera för Google
Att optimera webbplatsen för sökmotorer är avgörande för att bli hittad online. Att arbeta med sökmotoroptimering (SEO) handlar om att anpassa din webbplats så att nya kunder lättare hittar din verksamhet i sökresultatet hos främst Google. Att bli förknippad med sökord som är viktiga för dig, dina produkter och tjänster är grunden i SEO.

Viktigt att tänka på är att SEO-arbetet kräver tålamod och långsiktighet – att toppa Googles söklistor kräver uthållighet, det sker inte över en natt. Framgångsrik SEO innebär långsiktiga och målinriktade insatser som ger resultat över tid och skapar en stark grund för din webbplats att stå på.

Vill du veta mer? Kontakta oss idag!

Digital annonsering
Genom sökmotoroptimering skapar du förutsättningarna för att hittas på nätet. Då och då är riktade insatser den marknadsföring din verksamhet behöver. Det kan vara en produkt som ska lyftas fram eller ett kommande event du vill skapa uppmärksamhet kring. Vi hjälper dig att utforma och lansera annonskampanjer som sticker ut i mängden.

Idag finns flertalet kanaler för att nå ut med dina digitala annonser – Facebook, Instagram, Twitter och kanske allra främst AdWords, Googles egna annonsplattform. Alla har sina fördelar och passande målgrupper. Ta hjälp av oss för att optimera möjligheten att nå ut med dina erbjudanden. Kontakta oss idag så får du veta mer.

Din framgång – vårt fokus

Det finns mycket att fundera kring och ta beslut om när du planerar för ett kommande webbprojekt. Det är många tankar kring sökmotoroptimering, CMS-system, mobilanpassning… I slutändan är det ändå en sak som din verksamhet ska ha sikte på – att få en modern och framgångsrik webbplats. Vägen dit är krokig och det är därför du anlitar en professionell byrå.

Vi på Tiny Star Design sätter alltid fokus på att skapa din framgång och att alltid leverera det lilla extra. När du är nöjd med resultatet, planerar vi redan näst steg för att ytterligare förstärka din position på webben.

Blir du nyfiken och vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig och din verksamhet? Kontakta oss idag!

Var håller vi till?
Vi finns  i Jönköping.
Ringer till oss gör du på 070-32 32 840.

facebook.com/tinystardesign
instagram.com/tinystardesign

Kontakta oss om webb och e-handel


Tänk på att fält markerade med * måste fyllas i.