Grafisk design

Trycksaker, varumärken & mycket mer

Trycksaker som ger mer!

Vi skapar trycksaker som gör din verksamhet rättvisa och leder till fler och nya affärer. Prata med oss oss när du behöver nya visitkort, broschyrer, foldrar eller produktblad. Vi tar fram brevpapper och kuvert för att snygga upp din korrespondens och formger skyltar som lockar kunderna. Vi skapar annonser för dagspress, magasin och internet som gör att du sticker ut och syns.

Genom vårt väletablerade samarbete med framstående tryckerier kan vi leverera snabbt och kostnadseffektivt över hela Sverige. Vi garanterar att dina trycksaker levereras i tid och med högsta kvalité. Kontakta oss redan idag vare sig du har en färdig idé och behöver hjälp med utförandet eller önskar nyttja oss till hela processen. Vi hjälper dig hela vägen!

Din logotyp är ditt företag

Din logotyp representerar dig, ditt företag och er verksamhet – dygnet runt. Företagets logotyp har som uppgift att berätta för kunderna vilken verksamhet företag bedriver och vara hela företagets själ. Allt samlat i en enda enkel ”bild”. Är logotypen genomarbetad och målmedvetet framtagen får varumärket som företaget utgör en positiv framtoning. Logotypen bidrar till att skapa företagets image och hur kunderna ser på företaget.

En logotyp gör att i alla sammanhang där företaget syns lyfts samma image och själ fram. Företagsnamnet och ditt varumärke känns igen och kunderna kommer ihåg det. Tveka inte att kontakta oss redan idag om du funderar på att förnya din nuvarande logotyp eller skapa ditt första. Syns man inte – finns man inte.

Visitkort
Ett kort med din kontaktinformation som du lämnar till kunder. Formges i varierande former, färger och pappersval.

Roll-up
Effektivt marknadsföringsredskap vid mässor och presentationer. Smidig att ta med, fälla upp och användas – om och om igen.

Broschyrer
Broschyrer, foldrar och produktblad informerar om ditt företag och presenterar verksamheten och dina tjänster/produkter.

Fönsterdekor
Gör ditt skyltfönster tilldragande för kunden. Ge glaspartier i lokalerna ett snyggt insynsskydd eller läckert formgiven dekoration.

Skyltar
Visa upp information på väggar, tak eller stående. Massor av material och format, endast fantasin sätter gränsen.

Annonser
Annonsering kan ske i klassiska tryckta medier som dagspress och magasin. På internet sker det främst via sociala medier och sökmotorer.

Korrespondens
Din logotyp på brevpapper, kuvert, korrespondeskort och inbjudningar höjer kvalitetskänslan kring ditt varumärke.

Produktdesign
Har du egna produkter? Vi skapar etiketter och produktdesign som får försäljningen på rätt spår.

En kontakt, en leverantör, en faktura

Tack vare ett brett nätverk av samarbetspartners kan vi erbjuda dig en helhetslösning för ditt kreativa projekt. När du är i behov av trycksaker tar vi hand om både design, tryck och leverans – var som helst i Sverige. När du ska foliera ditt skyltfönster skapar vi det grafiska underlaget och administrerar allt kring installationen. När du beställer en roll-up inför nästa mässa tar vi hand om formgivningen och att leverera den färdiga produkten. Du kan luta dig tillbaka med vetskapen att allt sköts av en leverantör – Tiny Star Design.

När arbetet är färdigt, levererat och installerat får du EN faktura från EN leverantör där allt ingår. Oavsett hur många tjänster eller produkter du beställt. Det förenklar din administration och du slipper ha kontakter med flera aktörer. Det är vårt helhetstänk för grafisk design – vi hjälper dig hela vägen!

Var håller vi till?
Vi finns  i Jönköping.
Ringer till oss gör du på 070-32 32 840.

facebook.com/tinystardesign
instagram.com/tinystardesign

Kontakta oss om grafisk design


Tänk på att fält markerade med * måste fyllas i.